Perugia – Cesena

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Perugias säsong har varit godkänd, formen är dock sisådär. Perugia placerar sig på 8:e platsen, tabellen är dock jämn och det skiljer faktiskt bara 8 poäng ner till 20:e platsen. Laget kommer säkerligen ha mycket bollinnehav i den här matchen, dock saknas tre ordinarie spelare, vilket gör uppgiften svårare.

Cesenas inledning var väldigt knackig, ingenting stämde, dessutom hade laget flertalet skadeproblem på viktiga spelare. Men allt eftersom fick man tillbaka spelare och när man bytte tränare så började man spela bra fotboll igen. Laget är på uppgång, senast slog man ut Sassuolo på bortaplan i cupen.

Jag spelar på X2 till 1,75 @ bet365.

  • Match: Perugia – Cesena
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar