Perugia – Vicenza

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Perugia har riktigt bra form för tilfället. Senast kommer man från bortagseger mot Pro Vercelli med 0-1. Innan dess demolerade man Livorno på hemmaplan med 4-1. Innan dess hade man dock två förluster. Men man förtjänade större utdelning, då ”Grifoni” var klart med i båda matcherna. Speciellt hemma i matchen mot Novara (1-4) , men laget förlorade mot ett otroligt effektivt Novara i storform då. Annars är man ett extremt bra hemmalag och det är sällan man förlorar på hemmaplan. När man dessutom visar denna form, och möter ett formsvagt lag, så kan jag inte se att man inte kör på offensivt med det självförtroendet man har. Dessutom får man tillbaka viktige mittbacken Massimo Volta och den offensive mittfältaren Vittorio Parigini här vilket är ett klart plus för hemmalaget. Vi stryker troligen Fabinho men även Amidu Salifu. Annars har man ett väldigt bra lag till förfogande.

Vicenza visar upp en riktigt dålig form just nu där man gått vinstlösa i 8 raka matcher, 9 inklusive cupmatchen borta mot Carpi (2-1). Dessutom har man i de senaste bortamatcherna varit riktigt dåligt defensivt vilket absolut inte kommer hålla mot ett väldigt starkt hemmalag i Perugia.Men det finns inga tecken på att det kommer se bättre ut, inte inom den närmaste tiden i alla fall. Men det behövs ju liksom nu för man faller längre och längre ner i tabellen. Skiljer bara 1 poäng ner till nedflyttningsplats i nuläget. Man har 5 raka bortamatcher utan vinst där man släppt in 2 mål eller fler i 4 av dom. Som sagt, man har det riktigt tungt just nu. Inte blir det bättre när vi stryker ordinarie ytterbacken Salvatore D’Elia som är avstängd. Och det ställer till det, inte bara för att han är viktig men för att Vicenza i stort sett haft samma backlinje hela säsongen men kommer nu sakna en viktig del av den, måste ju bara tro att det kommer påverka laget negativt.

Jag spelar Perugia över 1.5 mål till oddset 2.17 @ Unibet.

  • Match: Perugia – Vicenza
  • Spel: Perugia över 1.5 mål
  • Odds: 2.17 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 17.30, 27/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar