Perugia – Como

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Perugia lyckades plocka en kvaplats upp till Serie A förra säsongen men skickades ut direkt mot Pescara. I år siktar man återigen på att nå kvalspelet till Serie A och då bör man besegra ett lag som Como och speciellt bör man slå dom på hemmaplan där man är starka. För det var just hemmaspelet föregående säsong som gjorde laget kraftfulla och framgångsrika. Endast 1 förlust på 21 matcher är såklart imponerande. Man har dessutom fått behålla Matteo Ardemagni, dessutom har man fyllt på med spelare som har rutin från Serie A och som säkerligen kommer göra det bra i Serie B. Det är bland annat målvakten Antonio Rosati, Francesco Della Rocca och Massimo Volta.

Como är nykomlingar i Serie B och man tog sig upp via kval från Lega Pro A. Men när det var ett antal omgångar kvar så hade man långt till den där kvalplatsen, men man hittade en riktigt bra form ovh vann 4 av de 5 sista matcherna däribland 1 vinst mot det lag som hamnade precis under och missade kvalet nämligen Alessandria. Man kan väl säga att Como hade en del tur förra säsongen och man lär få det tufft i Serie B. Lagets bästa spelare ,målvakten Simone Scuffet är inte tillgänglig och det är naturligtvis ett superavbräck. Dessutom är Martino Borghese avstängd. också ett avbräck.

Mitt spel blir på raka ettan till 1,78 @ bwin.

  • Match: Perugia – Como
  • Spel: Perugia (1)
  • Odds: 1.78 @ Bwin
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00, 6/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar