Perugia – Benevento

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Perugia torskade första matchen i mötet mot Benevento (1-0). Laget placerade sig på fjärdeplatsen i Serie B-tabellen med lika många poäng som dagens gäster. Det som krävdes för att dem åt var inbördes statistiken. Den här matchen ska förstås styras av Perugia, men sannolikheten är stor att man inte vågar riskera att satsa framåt alldeles för hårt. Matchbilden förväntas bli tillknäppt.

Benevento slutade på femteplatsen i tabellen. I och med att laget hamnade på femteplatsen fick de spela ett extra playoffrunda mot Spezia, där man vann med 2-1. Benevento kliver förmodligen ut med en defensiv approach i denna matchen med hårt kollektivt arbete och med främsta fokus på att hålla den nolla som de inleder med intakt. Laget är mycket nöjda med ett 0-0 resultat här.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Perugia – Benevento
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:30, 30/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar