Benevento – Carpi

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Benevento har en knapp fördel inför returen på hemmaplan. Senast blev matchen oavgjord (0-0) på Stadio Sandro Cabassi. Laget har en suverän form och statistiken talar sitt tydliga språk. Man har fem vinster, tre oavgjorda och inga förluster på de åtta senaste matcherna. Man drog det längsta strået mot både Spezia och Perugia. Ingen match i playoffet har vunnits med mer än uddamålet.

Carpi har radat upp nio matcher utan förlust, fem vinster och fyra kryss. Eftersom att matchen senast slutade med ett 0-0-resultat, behöver varken Benevento eller Carpi behöver jaga från start och tills åtminstone det första målet i matchen lär det vara tillknäppt. Precis som det varit i mer eller mindre hela playoffet. Inte minst var det tight och ont om chanser i det första mötet. Det blev dessutom målöst.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,91 @ bet365.

  • Match: Benevento – Carpi
  • Speltips: BLGM – Nej
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar