Catania – Carpi

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Julen är till ända och vi tar oss till italienska serie B för sista gången 2014 och vi landar i Sicilien där Catania tar emot serieledaren Carpi.

Catania kommer från en helt galen match borta mot jumbon Cittadella där man blev totalt utspelade första halvlek och 1-0 då var i underkant, och andra halvlek blev inte bättre när laget drog på sig rött kort och därefter gjorde Cittadella 2-0 och där kändes matchen ganska så avgjord. Men dom gjorde trots allt en heroisk slutforcering och hämtade upp 3-0 till 3-2 med en man mindre för att sedan dra på sig ytterligare 3 röda kort i de allra sista minuterna av matchen. Detta innebar 5e raka matchen utan vinst och det är verkligen på tiden att man kammar hem en 3 poängare. Dock så möter man serieledaren med fyra avstängda spelare och en del viktiga skador på backsidan. Man har tagit ut 7 ungtuppar till denna match. Men på hemmaplan är man erkänt starka och där har man gjort minst 1 mål i 9 av deras 10 matcher. Catania har fortfarande sin bäste anfallare Emanuele Calaio på topp.

Carpi leder Serie B i överlägsen stil, 9 poäng före tvåan Frosinone och man kommer från en skön 4-0 seger på hemmaplan mot Perugia. Och det är just på hemmaplan man är som bäst. Men nu har dom ju en hel drös spelare borta på flera positioner så visst fasiken borde man kunna göra 1 mål framåt, troligen fler än så. Stora stjärnan i anfallet finns med i truppen så det är skönt då han är en riktigt bra spelare, denne Jerry Mbakogu. Carpi har gjort mål i 7 av sina 10 bortamatcher denna säsong. Och man har släppt in mål i 7 av 10 bortamatcher också. Catania har som sagt gjort mål i 9 av 10 hemmamatcher och man har släppt in mål i 8 av 10 hemmamatcher. Statistiken säger i alla fall att båda lagen gör mål här. Sen får man såklart lägga in allt annat som spelar roll här och det är skadedrabbat Catania med flera avstängda samt att Carpi har ordinarie mittbacken skadad.

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål till 1,80 @ Betway med en insats strax över medel!

  • Match: Catania – Carpi
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.80 @ betway
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar