Catania – Hellas Verona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Catania har delvis på grund av skador och dålig form, hamnat i en ordentligt besvärlig sitts och numera ligger man sist i tabellen med fem poäng upp till strecket för att slippa nedflyttning. All statistik tyder på att Catanias placering i tabellen är helt rättvis. Man är det klart sämsta bortalaget, Gjort minst mål, svagaste passningslaget, sämst på att hålla bollen och, framför allt, är helt iskalla med att få lägen. All den här statistiken kan Hellas sitta och mumsa i sig och tro att Skadebekymmerna verkar ha snyggat till sig för sicilianarna. Skadeläget ser ut som så att Almiron (viss tvekan), Bergessio och Izco är tillbaka hos elefanterna, Briaghi och Bellusci är troligtvis dock utanför truppen. Bergessio, som sägs vara lika viktig för Catania som Totti är för Roma, kommer ge hela laget en rejäl boost. Pulvirentis pojkar vet vad som gäller nu.För att skapa ännu mer stämning inför matchen har ledningen  låtit dumpa priserna på biljetterna för att få tryck och stöd. Det här kanske är årets viktigaste match för Catania för Innan Catania går på julledighet så har det nämligen obesegrade Roma borta så här är den absolut största chansen att ta viktiga poäng innan uppehållet.

Jag tror att coach Mandorlini har klart för sig hur mycket Catania kommer att kriga och vill nog att köra ganska defensivt för att undvika ett tidigt baklängesmål. Nästan läge att kanske låta Toni vila och ta in Cacia som vass kontringsspelare i stället. Legrottaglie där bak är inte direkt lagets kvickaste men han har en viss erfarenhet av Tonis tunga spel. Nu är jag dock ganska säker på att Mandorlini kommer köra med Toni, hans betydelse för laget är ganska fundamental. Den eviga frågan är också backlinjen. Maietta är säker men vem ska han spela med? Moras, Gonzalez eller kanske t.o.m Rafael Marques? Den senare har verkligen inte fått mycket speltid och han ryktas  vara på gång bort redan i Januari. Gonzalez blev ordentligt upprullad av Denis mot Atalanta och verkar ha en nedåtgående formkurva. Moras, som varit den trognaste partnern med Maietta, har svårt att hitta tillbaka efter sin skada och avstängning. Ingen angenäm sits som Mandorlini har med sitt ständiga sorgebarn.  Framförallt på bortaplan. Inget lag i serien, förutom just Catania, har släppt in så många mål utanför sin egen borg. Visserligen har Gialloblú mött sex av de åtta första lagen i serien på bortaplan så men ändå. Med tanke på Catanias vinna eller försvinna inställning i lördagens smatch är de no läge att inkludera de i skaran som ett topplag. Annars kommer det bli en obehaglig överraskning på Massiminio.

Noterbart:
– Båda lagen har förlorat 4/5 senaste matcherna.
– Catania måste ta poäng idag för att inte hamna efter ännu mer.
– Hellas  är säkerligen förberedda för ett aggressivt Catania och börjar defensivt.
– Begressio är tillbaka i Catania som är en väldigt viktig spelare i laget.
– Lagen har inte mött varandra sedan 2006, då spelade man oavgjort.

Läget i Catania:
Skadeläget ser ut som så att Almiron (viss tvekan), Bergessio och Izco är tillbaka hos elefanterna, Briaghi och Bellusci är troligtvis dock utanför truppen.

Läget I Hellas:
Hellas Verona har också tre spelare i sjukstugan. Jorginho, Cirigliano och Gonzalez. Jankovic är avstängd efter det röda kortet mot Fiorentina.

  • Match: Catania – Hellas Verona
  • Spel: Catania Draw no bet
  • Odds: 1,81 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 20:45, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar