Hellas Verona – Bologna

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Hellas Verona fortsätter jaga extremt viktiga poäng i ligaspelet på måndagskvällen. Efter tolv spelade omgångar ligger Scaligeri näst sist med sex inspelade poäng och futtiga åtta gjorda mål framåt. Enda segern under hela säsongen kom hemma mot ligans jumbo Benevento, som hittills har noll inspelade poäng. Hellas är lite bättre på hemmaplan och där brukar man kunna stå emot aningen bättre.

Bologna har gjort en klart bättre säsongsinledning och hittas på plats tolfteplatsen i tabellen. Bolognas problem är snarare målskyttet, bara elva mål framåt som är en stor anledning till den risiga formen med fyra raka förluster. På bortaplan är laget klart sämre, både mål- och resultatmässigt. Här har gästerna visserligen en god chans till att plocka poäng, men någon målfest kan ingen förvänta sig.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,91 @ betsafe

  • Match: Hellas Verona – Bologna
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,91 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar