Hellas Verona – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Verona hamnade tillslut på en 13:e plats i Serie A och var ett av de lagen som släppte in flest mål i ligan. Inför kommande säsong har man gjort klart med Giampaolo Pazzini som kan få en bra säsong på toppen tillsammans med Luca Toni – mycket erfarenhet och många mål har dem i bagaget. På de senaste 10 spelade matcherna, har 9 matcher slutat med över 2,5 mål och nu  på försäsongen har fem av sex matcher gått över linan. På hemmaplan så kan man slå alla lag ifall man har en bra dag, så starka är man då. Man går sällan mållösa från Stadio Marc’Antonio Bentegodi och även mot Roma tror jag absolut man kan göra mål.

Roma slutade på 2:a plats i Serie A med 17 poäng efter Juventus. Nu har man möjligheten att slåss om suduccon i årets Serie A med tanke på att Juventus förlorat viktiga spelare. Samtidigt har man fått in några vassa pjäser i laget, främst i offensiven (Edin Džeko, Mohamed Salah och Iago Falque). Nu är det Džeko som är stjärnan nummer 1 i anfallet, om man bortser från den eviga stjärnan Francesco Totti då. Efter ligaslutet vann man Champions Cup-finalen mot Real Madrid på straffar och sedan dess har man hunnit spela 5 träningsmatcher, varav 4 stycken slutat över 2,5 mål. Senast slutade matchen mot Sevilla med 6-4 seger.

På hemmaplan går Verona sällan mållösa och man håller sällan tätt. Roma har värvat riktigt bra och offensivt är man starkare än på länge. Jag spelar Över 2.5 mål till 1,95 @ NordicBet

  • Match: Verona – Roma
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.95 @ NordicBet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar