Hellas Verona – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Hellas Verona har studsat upp och ner mellan första- och andradivisionen i Italien under åren. Klubben är uppenbarligen för bra för andradivisonen, men samtidigt räcker laget inte till i högstaserien. ”Mastini” har naturligtvis chansen att säkra nytt kontrakt men det kommer bli oerhört tufft att lyckas åstadkomma det. För tillfället hittas Hellas Verona på tredjejumbo-platsen. Resultatraden (1-3-6) är inte särskilt bra.

Inter kommer bli att räkna med i kampen om förstaplatsen och Scudetton. Klubben är tillsammans med serieledande Napoli en utav favoriterna, som man vid en seger här minskar avståndet till två poäng. På senare tid har Inters treor kommit med uddamålen, i tighta matcher. En vinnarkultur har emellertid växt fram, varpå självförtroendet höjs med tiden. Senast besegrades Sampdoria på hemmaplan med 3-2.

Jag spelar på Inter -1,25 (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Hellas Verona – Inter
  • Spel: Inter -1,25 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar