Juventus – Hellas Verona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Den sista matchen i den 19e omgången är när Juventus tar emot Hellas på hemmaplan. Dessa lag möttes redan i veckan, då i Coppa Italia och Juventus vann med 6-1 i en b-betonad uppställning. Nu är det tillbaka med det gamla vanliga för den gamla damen som är stora favoriter här helt klart. Oddsen för vinst är dock ingen idé att kolla på, däremot tycker jag oddsen är ganska lockande på ett annat spel.

Juventus vann alltså mot just Hellas för bara 3 dagar sen och inte kan man väl orka att krossa Hellas åter igen? Jo det kan man verkligen göra. Då spelade inte Andrea Pirlo, Carlos Tevez, Fernando Llorente, Patrice Evra, Gianluigi Buffon. Och Giorgio Chiellini hoppade in efter ca 40 min. Nu förväntas alla starta och då borde man såklart vara redo för ännu en kross. Fast riktigt så enkelt är det inte ibland och Hellas lär sälja sig ännu dyrare denna gång och parkera bussen. Dock så borde det finnas väldigt bra chanser för att Juventus att i alla fall kommer få in 3 bollar bakom målvakten Rafael i Hellas. Och när vi får 1.92 på att det ska ske så tycker jag ändå att det är klart värt att spela en slant. Det är såklart klasskillnad lagen emellan och Juventus vann senast på hemmaplan (i ligan) den 30e november så man suktar nog efter en vinst med mersmak nu. Man saknar ingen spelare som skulle kunna förstöra Juventus från att göra 3 mål i afton. Visserligen är en Vidal i bra form ett hot, fast nja han har varit lite för upp och ner denna säsong. Och att Pirlo, Tevez och gänget som inte spelade i cupen senast är utvilade är nog bara taggade på att få spela och dom lär ge järnet ikväll.

Hellas Verona har inte en lika rolig säsong som ifjol då man gick som tåget ett tag, nä det har varit tyngre denna säsong. Men mycket ska såklart skyllas på mängden skador man haft på nyckelspelare men det ser dock ljusare ut nu på den fronten, men mot Juventus borta bör man ju inte ha nån vidare chans när dom ställer upp med deras bästa elva oavsett vilka spelare Hellas ställer upp med. Nu verkar det som Hellas tänker ställa fram bussen och starta med en defensiv uppställning á la 5-3-2 utan skicklige Emil Hallfredsson på mittfältet. Utan man väljer ett mer stabilt och defensivt mittfält. Fast om ni frågar mig så tror jag inte det räcker mot ett Juventus som säkerligen vill ta chansen att rycka nu när Roma tappade poäng igår. Dessutom brukar Hellas ha det ganska tufft mot de bättre lagen rent defensivt. 2 insläppta mot Roma, 6 mot Napoli och 2 mot Inter, Kunde såklart blivit mer än så också. Saknas gör Obbadi, Gomez, Moras och Jankovic. är väl bara Moras som är mittback som saknas av dom egentligen om man tänker på det rekade spelet.

Juventus är starka på hemmaplan och mot lag med sämre defensiv än Sampdoria eller Inter, som stört Juventus dom två senaste matcherna just på Juventus Stadium, borde man inte ha några större problem att avfärda. Man vann ju dessutom mot Hellas med 6-1 i cupen i torsdags. Då utan Pirlo, Llorente, Tevez med flera. Hellas å andra sidan brukar ha det ganska tufft defensivt mot bättre och skickligare lag som Roma, Napoli eller Juve. Och det lär bli spel mot 1 mål här i 90 min. Frågan är om Hellas orkar att stå emot? Jag tror inte det. Jag spelar Juventus Över 2.5 Mål till 1.92 hos Unibet. Insatsen får bli medel här.

  • Match: Juventus – Hellas Verona
  • Spel: Juventus Över 2.5 Mål
  • Odds: 1.92 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar