Genoa – Catania

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Genoa är starka hemma och ställs här mot ett decimerat Catania, enkel hemmaseger? Jag väljer ett annat spel här, häng på!

Genoa kommer från en helt okej insats borta mot Napoli där man fick med sig 1-1 efter en fin frispark i slutet av matchen. Man är dock ojämna i sina prestationer vilket gör dem väldigt svårbedömda. De är normalt starka på sin hemmaplan och man ska givetvis vara favoriter till segern i den här matchen. Man ställs mot ett defensivt Catania och frågan är bara hur det passar laget? De har gjort offensivt starka matcher mot lag som Udinese och Fiorentina den senaste tiden när de fått spela med omställningar. Nu förväntas man styra spelet och frågan är hur man lyckas med det idag? Genoa har ett par avbräck, då man saknar Matuzalem, Alessandro Gamberini, Antonio Donnarumma, Sime Vrsaljko och Juraj Kucka.

Catania har spelat upp sig på slutet men man har fortfarande märkbart svårt i bortaspelet. Man har blivit nollade i 5 av lagets 6 senaste bortamatcher och det talar för det här spelet. Framförallt med tanke på att Catania har tunga offensiva avbräck då man saknar trion Bergessio (19/3), Barrientos (17/4) och Castro (23/3) som alla missar matchen här. Dessa herrar har stått för över hälften av Catanias mål den här säsongen så det är ruskigt tunga offensiva avbräck! Jag tror man kommer ställa upp med en defensiv startelva i den här matchen och sikta på 0-0 alternativt seger med 1-0 på en eller liknande. Man har gjort 6 mål på bortaplan den här säsongen och till den här matchen saknar man sina tre viktigaste offensiva spelare så jag tror stenhårt på att man blir nollade här!

Kort summering: Det är två svaga lag som drabbar samman och med tanke på Catanias offensiva avbräck kan vi nog förvänta oss en defensiv uppställning från deras sida. Jag tror Genoa kommer få problem att ta sig igenom ett extremt defensivt Catania som säkerligen är nöjda med 0-0 i matchen. De tre senaste mötena mellan lagen på Genoas hemmaplan har slutat med att ett av lagen har gått mållösa från matchen. Jag tycker det mesta talar för en målsnål match där vi antingen får 0-0 eller en uddamålsseger till något av lagen.

  • Match: Genoa – Catania
  • Spel: Båda lagen gör mål: NEJ
  • Odds: 1.95 @ Nordicbet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar