Atalanta – Genoa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atalanta förlorade återigen senast borta mot Udinese (2-1) och nu fyra förluster på de fem senaste matcherna så formen är inte direkt bra. ”Nerazzurri ” har dock haft tre bortamatcher och två hemmamatcher där man vann ena hemmamatchen. Det är på hemmaplan som man är som bäst och i princip alltid varit. På Stadio Atleti brukar man ta kommandot och förlorar väldigt sällan. På hemmaplan brukar Atalanta bli offensivare och därmed så brukar motståndarna komma igenom titt som tätt. Kollar vi till hörnor så har Atalanta i snitt släppt till 4.4 hörnor på hemmaplan och 5.1 hörnor på bortaplan så visst släpper man till en del hörnor och man möter nu ett hörnstarkt lag i Genoa.

Genoa har en fruktansvärt usel form och inte blev det bättre när man förlorade i onsdags i derbyt mot Sampdoria (2-3). Men man förtjänade nog minst 1 poäng där men det är lite så det sett ut en del, man har väldigt mycket otur trots att man skapar en del chanser både på hemmaplan och bortaplan. Genoa har i snitt skapat 6.3 hörnor på hemmaplan och 5.2 hörnor på bortaplan. På slutet har man också skapat en hel del hörnor och kan mycket väl tänka mig att det kommer bli en del hörnor här, då man troligen kommer få jaga mål ganska länge.

Genoa över 4.5 hörnor till 1.72 @ bet365.

  • Match: Atalanta – Genoa
  • Spel: Genoa över 4.5 hörnor
  • Odds: 1.72 @ bet365
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar