Milan – Atalanta

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En intressant match i Serie A väntar där båda lagen är i stort behov av en seger och tre poäng efter dåliga perioder. Endast en poäng skiljer lagen emellan inför dagens match.

Milan kommer till denna matchen med 1-3-1 på dom fem senaste och senaste vinsten kom borta mot Catania 1 december. Laget är i stort behov av poäng då man ligger på en 13 plats i tabellen endast 1 poäng före dagens motståndare. Man gjorde en bra insats i första halvlek mot Inter i senaste matchen men tappade fokus i andra och Inter vann efter mål i den 86 minuten.

Atalanta har inte lyckats bärga tre poäng en enda gång på dom fem senaste försöken och har totalt 0-2-3 på lika många matcher. Senast föll man tungt hemma mot Juventus med 1-4, man gjorde en bra första halvlek men lyckades inte riktigt hålla ihop det och tappade i slutet. Atalanta behöver verkligen börja plocka poäng nu för att inte sjunka ytterligare i tabellen. Milan kommer inte ha nyförvärvet Honda med i denna match, i övrigt saknas några spelare i båda lagen.

Milan är obesegrade i 18 av dom senaste 20 hemmamatcherna och det ska nog mycket till för att man ska tappa något idag. Man vet vikten av tre poäng idag och hemma ska man också ha mycket god chans till vinst. Atalanta är också i stort behov av poäng men bör få det svårt, man har inte lyckats att vinna någon av dom senaste 5 bortamatcherna. Milan tar detta och tappar Atalanta som man gjorde mot Juventus i slutet kan detta rinna iväg och jag spelar Milan -1.

  • Match: Milan – Atalanta
  • Spel: Milan -1 (AH)
  • Odds: 1,71 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 15:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar