Atalanta – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta skrällde och plockade en Europaplats under fjolåret, i vilken turnering de nått slutspelet och har möjligheten på nytt. När Genoa besegrades på bortaplan i början på veckan betydde det även att Nerazzurri knappade in ytterligare på sina konkurrenter ovanför. På hemmaplan har Atalanta inte förlorat sedan premiären. Därefter, fem vunna och en oavgjord. Finns en vinnarmentalitet där.

Lazio hittas på femteplatsen i Serie A. Långsökt är det möjligen att Lazio skulle kunna hålla jämnt strå i titelstriden över tid och just här riskerar de mer eller mindre helt att lossas från den. Med två matcher färre spelade än Inter och tio pinnar upp till dem skulle ett tapp i praktiken innebära att detta blir fallet. Gästerna kommer till spel utan anfallsstjärnan, Ciro Immobile, som stått för 15 av lagets mål.

Jag spelar på Atalanta Draw No Bet till 1,62 @ ComeOn.

  • Match: Atalanta – Lazio
  • Spel: Atalanta DnB
  • Odds: 1,62 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar