Torino – Atalanta

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Torino förlorade senast borta mot Bologna. Det syntes väldigt tydligt att avstängde målskytten Belotti saknades. Idag är han emellertid tillbaka, vilket är ett stort plus. På hemmaplan är Torino vanligtvis offensiva och man behöver tre poäng i dagens match. Defensiven är dock inte den starkaste, vilket syntes hemma mot Milan (2-2 i senaste hemmamatchen).

Atalanta hade gjorde en mycket bra höst. ”Nerazzurri” ligger bra till för att nå en Europaplats till nästa säsong. Man är ett offensivt lag i och med tränare Gasperini som dessutom brukar kunna ställa om bra med sina lag vilket kan bli rätt passande här när Torino går framåt. I Atalanta saknas ytterbackarna Drame och Konko. Poängspelaren och mittfältaren Kessie är dock tillbaka i truppen.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,975 @ bet365.

  • Match: Torino – Atalanta
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,975 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 12:30, 29/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar