Lazio – Torino

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazios senaste förlust i Europa League hade absolut ingen betydelse för ”Aquilotti”, då förstaplatsen var klar på förhand. Matchen behöver egentligen inte analyseras. Dessförinnan stod laget för en storartad prestation när 0-1 vändes till en 2-1-vinst i slutminuterna borta över hemmastarka Sampdoria. Vinsten var mycket positiv, då Lazio kom från ett par sämre insatser. Nu har man även börjat pressa topplagen.

Torino hittas i seriens hopplösa mittenskikt som tolva med möjligheten att passera flera konkurrenter. Oförmågan att vinna matcher har blivit uppenbar för Torino, men det finns också mycket positivt att hämta ut, flera bra insatser, inte minst defensivt. Gästerna kommer till kvällens match med fem raka matcher utan förlust, däribland mot Milan och Inter. Laget borde kunna hålla någorlunda tätt här.

Jag spelar på under 3,25 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Lazio – Torino
  • Spel: Under 3,25 mål (AH)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar