Genoa – Atalanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa har lämnat bottenstriden i italienska högstadivisionen med förhoppningen, att undgå negativt kvalspel. Glappet till bottentrion är dessvärre på bara tre poäng. Att Genoa plockat sju poäng på deras fem senaste matcher, sätter därför det hela i relation till hur situationen var för ett antal veckor sedan. Under perioden har även åttondelsfinalen i Coppa Italia nåtts. Hemmalaget är väldigt formstarka.

Atalanta har också bättrat på deras situation under den sista tiden. Europa League-gruppspelet blev de etta i efter att ha städat av franska Lyon förra veckan och lite bättre har det även sett ut i Serie A. Ändå är klubben inte bättre placerade än elva i tabellen, i ett löjligt tight mittenskikt av tabellen. Enda vinsten på de fem senaste matcherna i ligaspelet kom mot, för ärlighetens skull, katastrofala Benevento.

Jag spelar på Genoa +0,25 (Asian Handicap) till 1,86 @ bet365.

  • Match: Genoa – Atalanta
  • Spel: Genoa +0,25 (AH)
  • Odds: 1,86 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar