Sassuolo – Carpi

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sassuolo placerar sig på femteplatsen inför denna omgång och ändå har man ett relativt hög odds för att vinna mot nykomlingen/bottenlaget Carpi. Hade man hetat Milan, Napoli, Inter eller Lazio så kan jag lova att oddset hade varit betydligt lägre. Men det är jag väldigt tacksam för, eftersom jag är säker på att man besegerar Carpi i denna matchen. ”Neroverdi” spelar dugligt på bortaplan, men desto bättre på hemmaplan vilket man redan bevisat genom att slå Napoli (2-1), Lazio (2-1) och Juventus (1-0). Så varför borde man inte kunna slå ett ganska dåligt lag som Carpi?

Carpi ligger sist i Serie A och man kan ju säga som så att det är inte direkt chockerande om man kollar på den trupp man besitter. Den är rätt dålig för att vara ett lag i högstaligan. Sedan så är formen inge vidare med 4 raka utan vinst där 3 av dom är förluster. Man har har dock kunnat skaka några lag på hemmaplan, men på bortaplan är det nåt helt annat och man ska normalt sett inte ha en chans här tycker jag.

Sassuolo har ett bra lag som är väl inkörda i spelsystemet. Man ligger på en meriterad 5e plats inför omgången och möter nu jumbon. På hemmaplan är man starka och har bland annat slagit Juventus, Napoli och Lazio. Bortalaget Carpi ligger alltjämt sist och i stort sett ingen i laget hade platsat i Sassuolo, säger en hel del. Man är dåliga på bortaplan och har även några spelare borta. Jag spelar Sassuolo att vinna matchen till oddset 1.75. Insatsen blir hög här.

  • Match: Sassuolo – Carpi
  • Spel: Sassuolo (1)
  • Odds: 1.75 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar