Napoli – Sassuolo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli placerar sig bara på sjundeplatsen i Serie A, samtidigt är toppstriden tät. Dessutom har ”Azzurri” en match mindre spelad än de flesta lagen i tabellen. Lite halvdan form på Napoli, men som många gånger tidigare, lär det bli att räkna med ett offensivt hemmalag.

Sassuolo har inte nått upp till samma standard som förra säsongen. Laget hittas precis ovanför det negativa kvalstrecket. Laget är just nu extremt svajiga. Usel form på dem, men det finns slagkraft i offensiven, som är deras starka sida. Hela 10 av Sassuolos 11 senaste matcher har innehållit mål åt båda håll. Detta talar för en målrik match.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Napoli – Sassuolo
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar