Juventus – Sassuolo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Juventus fortsätter plocka in trepoängare, men hittas fortfarande på andraplatsen, bakom serieledande Napoli. Laget har en poäng upp till tabellettan, trots att deras sex senaste matcher har vunnits. Juve har med Coppa Italia inräknat, vunnit de nio senaste matcherna. Vad som är ännu mer häpnadsväckande och imponerande är att Juventus nollat motståndarna i 14 matcher efter varandra. De är formstarka.

Sassuolo borde undvika nedflyttning från Serie A, fastän de är i riskzonen och knappast har imponerat. Räddningen är en bottenkvartett som inte alls ser het ut. De har haft sina perioder under spelåret, men tenderar också att dippa ihop rejält. Senast blev det 0-3 i baken när Atalanta togs emot. I samma match blev Edoardo Goldaniga utvisad. Han missar matchen, tillsammans med skadade Timo Letschert.

Jag spelar på Juventus -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Juventus – Saussolo
  • Speltips: Juventus -1,5 (AH)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar