Juventus – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus är regerande mästare och tar sig an ett av de klart mest svårspelade lagen i hela Serie A. Å andra sidan har Juventus fyra raka vinster mot Fiorentina och har faktiskt inte förlorat en ligamatch mot Fiorentina sedan 2013. Laget har tappat sin hänförare Paul Pogba, men har samtidigt plockat in klasspelare som Gonzalo Higuain. Juventus stabila stomme är deras stora styrka. Laget är otroligt välorganiserat och defensivt skickliga.

Fiorentina har sett aningen stabbiga ut under försäsongen och har faktiskt förlorat samtliga sina träningsmatcher. Nu ska vi inte dra för stora växlar av sådana matcher, men vi kan åtminstone mena på att laget inte har imponerat.

Jag spelar på att Juventus håller nollan till 1,90 @ Betway

  • Match: Juventus – Fiorentina
  • Speltips: Juventus håller nollan
  • Odds: 1,90 @ Betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar