Fiorentina – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus lyckades som många gånger innan med hjälp av Pirlo, ta med sig tre poäng hem, denna gången från derbyt mot Torino. Jag tror Juve  kommer ha ett undermedvetet fokus på den här säsongens viktigaste match mot Atletico Madrid nästa vecka. Juventus har visserligen tagit sex raka segrar totalt och fyra raka i Serie A. Men på bortaplan har de visat upp brister. De har bara tagit tre segrar på deras senaste sju bortamatcher. Förlust mot Olympiakos, Genoa, Atletico Madrid samt ett oavgjort resultat mot Saussolo, imponerar inte särskilt mycket på mig.

Fiorentina kommer senast från en bortaseger mot Cagliari med 4-0. Fiorentinas form är för tillfället bra och anfallsspelet har lossnat då både Mario Gomez och Juan Cuadrado fick skriva in sig i målprotokollet, efter en längre tids torska. Men spelet hemma på Stadio Artemio Franchi har inte varit något vidare. De har tre raka bortasegrar men bara tre segrar på säsongens åtta hemmamatcher. Däremot har de bara förlorat två av de åtta hemmamatcherna.

Viola bröt den långa vinstlösa sviten förra säsongen och jag tror inte man förlorar med mer än ett mål mot Juve här. Spelar därför 1X (+0,5 Asian) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Fiorentina – Juventus 
  • Spel: 1X (+0,5 Asian)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 5/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar