Fiorentina – Juventus

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Fiorentina placerar sig på elfteplatsen i Serie A. Man är mitt i ett generationsskifte, där gammal skåpmat skickats ut och flertalet talanger är inhämtade. Faktumet att truppen saknar rutin har avspeglas i såväl prestationer som resultat. Relativt höga höjder och djupa dalar. Till denna matchen kommer ”Violerna” med en bortavinst mot Bologna. Dessförinnan hade klubben fem matcher utan seger.

Juventus har fortsatt en poäng upp till serieledarna Napoli, när båda lagen, radar upp vinsterna en efter annan. Med Coppa Italia inräknad har ”Den gamla damen” tio stycken raka vinster, med endast ett ynka mål insläppt på dessa matcher. Dessutom har dagens gäster inte förlorat på hela 15 matcher, väldigt imponerande. Juventus kommer självklart spela för seger ikväll för att kunna erövra förstaplatsen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ NordicBet.

  • Match: Fiorentina – Juventus
  • Speltips: Juventus (2)
  • Odds: 1,87 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!