Parma – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Parma ligger på 11:e plats i Serie A och har inlett hemmaspelet riktigt bra men nu ställs man mot Juventus som är favorit till ligaguldet. Juventus är seriens bästa lag sett till truppen och man har inlett klart godkänt och ligger på tredje plats i ligan. Roma som vinner precis allt just nu leder ligan, 5 poäng före Juve som vill åt en vinst här för att inte avståndet ska växa ännu mer. Parma spelar 3-5-2 och har ett bra mittfält som dessutom visat en fin form. Juventus måste främst vinna mittfältskampen och lyckas ha den större delen av bollinnehavet. Förutom det måste man för en gångs skull vara effektiv. 23 skott kommer det nog inte att bli denna gång och Donadoni kommer helt klart att försöka pressa Juve och inte bara stå upp defensivt.

För Juventus har det svängt ordentligt. Två förluster med hela sex insläppta mål vändes till två vinster och sex gjorda mål samt noll insläppta. Matcherna mot Genoa och Catania på Juventus Stadium avgjordes enkelt och det var bara Contes Juve på plan när motståndarna över 180 minuter hade ett skott på mål och totalt fem skott. Juventus hade däremot 46 skott totalt och totaldominerade vid båda tillfällen. De som talade om en kris i Juventus har nu fått svårt att tala om annat än positiva ting och nu handlar diskussionerna om hur Parma skall klara av att ta emot mäktiga Juve samt vilka spelare Conte kommer att vila inför det europeiska stormötet mot Real Madrid i Champions. Det som är väldigt säkert är att Juventus vill vinna sin första match borta mot Parma med Conte för att fortsätta sätta press på Roma som nyligen tangerade och slog Capellos rekord med 9 raka vinster från början av säsongen. Presspelet var bättre än förut, Juve höll mycket i boll och framförallt så anföll de svart och vita grabbarna på väldigt olika sätt vilket gjorde spelet oförutsägbart och svårt att försvara sig emot för motståndarna.

Hemma är Juve fortsatt 100 %iga efter fem matcher, men nu beger man sig till skinkstaden för att möta ett taggat Parma. Juves bortaresultat är hittills 3-1-1 (V-O-F) och det är exakt samma resultat som Parma har hemma. Enda förlusten som Parma har hemma på Tardini kom mot Roma i en match där Biabiany gjorde det enda målet som Roma släppt in denna säsong. Många före detta spelare ställer upp idag. Buffon och Giovinco i Juventus, Amauri, Marchionni, Palladino, Mirante och Cassani i Parma och det liknar nästan ett derby. Conte är vinstlös mot Parma borta som Juvetränare och Juventus har inte vunnit på ett tag som ovan nämnt. Det är dock fundamentalt att plocka tre poäng.

Noterbart:
– 
Parma spelar 3-5-2 och har ett bra mittfält som dessutom visat en fin form. Juventus måste främst vinna mittfältskampen och lyckas ha den större delen av bollinnehavet.
– Det kommer bli en  tuffare match denna gången och nyckeln för Juve ligger i att inte släppa in.
– Juves Tevez,har gjort mål i tre raka ligamatcher är tillsammans med Vidal vassast för tillfället.
– De senaste 5 matcherna inbördes: Juventus har vunnit 2, oavgjorda matcher 2, Parma har vunnit 1.
– Parma förlorade mot Genoa senast, vilka Juve slog med 2-0 för två omgångar sedan.

  • Match: Parma – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 18:00, 2/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar