Juventus – Parma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Allting talar för hemmaseger när Parma under eftermiddagen gästar Juventus stadium i Turin. Frågan är om Juventus kommer förbättra försvarsspelet efter mötet mot Olympiakos?

Det spelades en minst sagt nervig och känslofylld match, när Juventus vände och vann mot Olympiakos i Champions League med 3-2. Trots den knappa och viktiga segern, så var spelet inte den bästa, i synnerhet inte försvarsspelet. Barzagli, Evra, Caceres, Asamoah är skadade. Vidal är avstängd på grund av för många gula kort. Pirlo som verkar ha kommit igång och visat upp en god form drog under en träning upp en mindre skada i låret och kommer inte att vara tillgänglig idag. Om Juventus lyckas hålla ordning på Cassano och Belfodil när Parma försöker kontra, har Juventus segern som i en liten ask.

Förra året slutade Parma på 6:e plats och spelar därmed Europa League iår. Den kvalitén som fanns i laget när man avslutade förra säsongen går inte att återfinna i dagens Parma som befinner sig i en djup och tuff kris. Efter tio omgångar har man vunnit två matcher och förlorat åtta, vilket placerar dem på en 19:e plats med en poäng ner till Jumbon Chievo.

Juventus har gjort 18 mål i Serie A på tio spelade matcher, vilket kanske i sig inte är så mycket. Men kollar vi på antalet insläppta mål är det endast fyra stycken. Jag tror Juventus vill fortsätta med sitt starka försvarsspel i ligan och kommer hålla tätt idag. Därför spelar jag att hemmalaget håller nollan till 1,61 med ganska hög instas.

  • Match: Juventus – Parma
  • Spel: Hemmalaget håller nollan
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 15:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar