Albinoleffe – Parma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Albinoleffe befinner sig i mittenskitet av Lega Pro (Grupp B). Formen är bra. Seger för laget senast borta mot Mantova med 1-2, innan dess spelade man 1-1 hemma mot Forli och dessförinnan vinst borta mot Fani med 0-2. Men dessa matcher är dock inga måttstockar överhuvudtaget. Idag krävs emellertid en monsterinsats ifall om laget ska plocka poäng.

Parma har värvat riktigt bra under Januari nu, man har seriens bästa trupp och man är inne i en bra form för tillfället. Senast vände man 1-2 till 3-2 seger sista 5 minuterna hemma mot Pordenone vilket var starkt gjort. Och eftersom serieledaren Venezia säkerligen kommer vinna borta mot bottenlaget Lummezane så krävs det seger här för att fortsätta ha chans på Serie A.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bet365.

  • Match: Albinoleffe – Parma
  • Speltips: Parma (2)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 12/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar