Parma – Sambenedettese

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Parma tog återigen en seger i senaste matchen när Albinoleffe besegrades med 0-1. Formen fortsätter vara på topp. Truppens kvalité är bra och fortsätter bevisa att laget är seriens bästa i nuläget även om Parma placerar sig på andraplatsen i Lega Pro. Upp till Venezia skiljer bara sex poäng med en match mindre spelad. Det kan dock vara bra för motivationen.

Sambenedettese kommer till matchen med en tung förlust i bagaget hemma mot Forli som ligger på undre halvan. Förlusten skrevs till 1-2 efter ett baklängesmål så sent som i 96:e matchminuten. Man ligger just nu sex placeringar nedanför Parma och 11 poäng efter.  Sambenedettese har tappat viktiga spelare i januari, så det skiljer såklart väldigt mycket på kvalitén i laget.

  • Match: Parma – Sambenedettese
  • Speltips: Parma (1)
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 14:30, 19/2

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!