Parma – Santarcangelo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Parma försattes i konkurs 2015. Föregående säsong började man sin resa tillbaka till toppfotbollen genom att vinna Serie D enkelt. Nu befinner sig Parma i Serie C med tre poäng upp till serieledaren Venezia. Målet är ganska tydligt, att kriga om uppflyttning. Parma har förstärkt truppen och avslutade höstsäsongen med en riktigt bra form på sex raka utan förlust varav fyra segrar.

Santarcangelo ligger sex placeringar och tolv poäng bakom Parma och har tagit 20 av sina 27 poäng på hemmaplan. Man avslutade visserligen höstsäsongen med två segrar på de tre senaste men båda segrarna kom på hemmaplan. Värt att påpeka att en av segrarna var mot jumbon Fano Alma. På bortaplan har man fyra förluster på de fem senaste matcherna.

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Parma – Santarcangelo
  • Speltips: Parma (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 22/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar