Parma – Bologna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bologna behöver inte resa särskilt långt då man gästar Parma och Stadio Ennio Tardini ikväll. Efter bottenkollegornas framgångsrika poängplockande senaste omgången var Bologna och Stefano Pioli pressat att få med sig någonting bättre än en hedersam förlust mot Inter. Man lyckades med ett kryss och poängen mot Inter var för Bologna väldigt nödvändig efter ett sent poängtapp borta mot Atalanta i omgången före landslagsuppehållet. Bologna befinner sig över nedflyttningsstrecket, men marginalerna är små och en förlust i dagens match borta mot Parma riskerar att skicka laget nedåt igen. Samtidigt bör tilläggas att poängen till lagen uppåt i tabellen också är få och för det lag som hittar poängformen kommer säkerligen klättra ganska snabbt. Bolognas mål för säsongen är att hålla sig kvar, man spelar för att försöka ta poäng i varje match. Därför är jag ganska säker på att man kommer inleda matchen ganska deffensivt. Värt att nämnas är ändå att Bologna bjuder kanske inte på något vidare skönspel, men arbetsmoral och disciplin kan de komma ganska långt på och det var just vad laget gjorde senast.

Hemmalaget Parma, fick förmodligen en rejäl kick av bortasegern mot Napoli senast. På ett regntungt San Paolo vann ett effektivt och samlat Parma mot topplaget Napoli med 1-0. Första halvlek var en spänd atmosfär,de bästa möjligheter som skapas var till stor del på sporadiska kontringar. Den bästa första bästa chansen i matchen kom till Napolis Gonzalo Higuaín när han svepte bollen från under fötterna på Parma försvararen. Felipe dal Belo i straffområdet, men hans akrobatiska skott räddades av Antonio Mirante som för övrigt visade att han har också en bra form. Första och enda målet kom i slutet i matchen, genom att Miguel Britos, gav löjligt mycket utrymme för Cassano i straffområdet genom att backa ner i nästan eget mål. Det bör nämnas att Napolis nyckelspelare Marek Hamšík inte spelade på grund av skada. Matchens enda målskytt blev iallafall Antonio Cassano, inte helt oväntat och som ser bättre ut än på länge, framförallt fysiskt. Totalt har det blivit fem mål för veteranen. Parma har ett intressant lagbygge, där framförallt Antonio Cassano, men även Marco Parolo och Jonathan Biabiany är tre väldigt bra spelare.

Noterbart:
– Brukar vara jämna resultat mellan lagen.
– Parma har ett intressant lagbygge.
– Parma, har Antonio Cassano som visar mycket fin form.
– Bologna har endast tagit en poäng på bortaplan.

Läget i Bologna:
Jonathan Cristaldo har en mindre fraktur i handen. Diamanti har nämligen uppvisat influensasymptom under veckan och även om han finns med i matchtruppen så ska vi inte ta en startplats för given.

Läget i Parma:
Inga fler uppgifter än att man har ett fullt manskap att välja mellan.

  • Match: Parma – Bologna
  • Spel: Parma (1)
  • Odds: 1,80 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 18:00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar