Bologna – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Senast lyckades Juve på stopptid avgöra mot Udinese och Il Re Leone fick vråla på Juventus Stadium och dedikera sitt vinstgivande mål och vi fick se Juve vinna för sjätte gången i rad i ligan utan att släppa in en enda boll. Nu kommer Juventus inom fem dagar att spela två otroligt viktiga bortamatcher och innan Championsgruppen avgörs för Juves del i Istanbul mot Mancinis Galatasaray så är det Piolis Bologna som står för motståndet i Serie A där Juventus precis har gjort avståndet ner till tvåan Roma tre poäng stort. Juve söker som vanligt tre poäng i sin jakt på den tredje Scudetton i rad och motivationen är mycket hög. Senast Juve spelade på bortaplan i ligan och sedan i Champions slutade det med två raka förluster. Man tappade rejält i ligatabellen och samtidigt så blev Championspelet mycket komplicerat. Senast Juve besökte Bologna borta innan en match mot Galatasaray i Championsgruppspelet var i 1998. Då förlorade Juventus först mot Bologna med 3-0 och sedan fixade Lippis mannar ett oavgjort resultat i Istanbul. Juve bör definitivt se upp då historien talar om att läget är mycket farligt och om det finns någon som vet detta så är det Conte som ju var kapten på plan för Juve i båda matcherna! Mot Bologna drar Juve igång omgång 15 i Serie A med tre poängs avstånd och det finns en otroligt viktig match i Champions i veckan som väntar. Juve kommer därför att ställa upp med en startelva som ser annorlunda ut jämfört med vad alla är vana vid och Conte kommer till att börja med förlita sig på ett lag utan Llorente och Tevez som på senare tid har visat varför de kallas för Top Players.

Bologna hittar man som väntat kring nedflyttningsstrecket. Jag har svårt att se att deras spelartrupp håller serie A-klass, och tycker faktsiskt att de gjort ganska bra ifrån sig hittills med tanke på förutsättningarna. I det offensiva spelet finns Diamanti och Bianchi, som båda är farliga. Bologna är just nu inne i en tuff period tillsammans med tränaren Pioli som ju är en ex-Juvespelare. Formen är inte optimal då laget under veckan som varit åkte ut mot Siena på hemmaplan i Coppa Italia. Bologna har i endast 2 av 14 matcher haft fler chanser än sina motståndare. Samtidigt har laget endast haft störst bollinnehav i en enda match (mot Sassuolo) och mot Parma senast så hade de ett så lågt bollinnehav som 39 %. Det enda positiva som Bologna och Pioli just nu kan stoltsera med är att laget i Serie A är obesegrat i två matcher i rad. Men då slutade båda matcherna oavgjort.

Noterbart:
– Mot Udinese blev det en mycket farlig historia som avslutades med stora glädjescener.
– Juventus kommer spela utan toppspelarna Llorente och Tevez.
– Bologna obesegrade i två matcher på raken.
– Juventus kan vid vinst dra ifrån Roma ytterligare.
– I de 4/5 senaste mötena lagen emellan, har resulterat i mindre än 2,5 mål under full tid.

Läget i Juventus:
Conte och Juventus får klara sig utan mycket viktiga Andre Pirlo och har inte en fullt spelklar Lichtsteiner och därmed tvingas man välja andra alternativ.

Läget i Bologna:
Den danske försvarartalangen Sörensen, som Juventus deläger med Bologna, kommer inte till spel ikväll då han är avstängd. Moscardelli och Cherubin saknas också i hemmalaget.

  • Match: Bologna – Juventus
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ NordicBet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 20:45, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar