Genoa – Bologna

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoas inledning på säsongen har varit katastrofal. Endast två poäng har tagits på sex spelade matcher. Att ”den gamla dåren” fortfarande står utan en enda seger är förstås underkänt. De ligakonkurrenterna som varit sämre är Hellas Verona, sämre målskillnad och Benevento som ännu inte plockat poäng. Man har dessutom stora avbräck inför kvällens match. Hemmalagets Taarabt och Omeonga är avstängda.

Bologna radar upp fina resultat och känns mycket stabila just nu. De kan kliva in i det här matchen med bra känsla och klart mindre press än motståndarna, vilket är en fördel. Starkt att vinna över Sassuolo på bortaplan senast. Ännu mer imponerande var hemmakrysset mot ett urstarkt Inter. Intressant statistik inför matchen är att Genoa har endast vunnit en av de sju senaste inbördes mötena mot Bologna.

Jag spelar på Bologna +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ Unibet.

  • Match: Genoa – Bologna 
  • Spel: Bologna +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar