Genoa – Bologna

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa kommer från en utskåpning på bortaplan mot tabelljumbon Pescara senast när man förlorade med 5-0. Det var den sista matchen tränare Juric satt på Genoas bänk, han fick nämligen sparken. In kommer Veronas gamla tränare Mandorlini till laget. Genoa behövde något nytt och och spelarna lär vara taggade att spela för framtida platser i klubben.

Bolognas resultatrad och självförtroende är katastrof. Laget har åkt på riktigt tunga förluster på senaste tiden. Senast förlorade man på ett sent mål hemma mot Inter där dem avgjorde i 81:a minuten. Bologna är ett klart stabilare hemmalag normalt sett och inför denna matchen har man båda sina ordinarie mittbackar skadade, vilket är två mycket tunga avbräck.

Jag spelar på raka ettan till 2,07 @ Unibet.

  • Match: Genoa – Bologna
  • Speltips: Genoa (1)
  • Odds: 2,07 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 26/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar