Lazio – Bologna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sista matchen för lagen i årets upplaga av Serie A och inget av lagen har något att spela för men jag har hittat ett bra spel här där jag har många faktorer att luta mig emot, häng på!

Lazio ligger 10a i tabellen och kan vid seger här avancera uppåt ett par placeringar i tabellen för att få lite mer prispengar men i övrigt har man ingenting att spela för här. Man har mött riktigt tufft motstånd den senaste tiden då man i sina fem senaste matcher har mött femman Inter borta (1-4 förlust), nian Verona hemma (3-3), jumbon Livorno borta (seger 2-0), sexan Torino hemma (3-3) och trean Napoli borta (förlust 2-4). Tufft motstånd som sagt men är det någonstans som man är lite vassare så är det hemma på Olimpico i Rom. Man har fem raka utan förlust bakom sig på sin hemmaplan och man vill givetvis avsluta säsongen med en seger här när man ställs mot lite enklare motstånd. Målvakten Etrit Berisha har det varit lite turbulens kring då han, enligt Chievo, skrivit på ett kontrakt för dem innan han till slut köptes av Lazio. Förbundet granskar fallet och en dom väntas i mitten av Juni och detta kan leda till en 3-6 månader lång avstängning för honom så räkna med att han vill avsluta säsongen med att spika igen bakåt. Lazio får klara sig utan avstängde mittfältaren Onazi (29/1) här. Sedan tidigare saknas även mittfältarna Ederson (16/1), Konko(21/1), Mauri (10/4) och målvakten Marchetti (21/0). I mina ögon skall Lazio pliktmässigt vinna den här matchen även om den inte gäller något.

Bologna hade chansen att hålla liv i kampen om nytt kontrakt men misslyckas i senaste matchen mot bottenkollegan Catania då man på hemmaplan förlorade med 2-1 trots att man var en man mer på planen sedan matchminut 29. Uselt av Bologna och i ärlighetens namn så är det rättvist att laget ramlar ur Serie A för man har verkligen inte gjort en bra säsongen och lagets största problem den här säsongen har varit offensiven som varit sämst i hela Serie A med bara 28 mål på 37 matcher. Man har blivit nollade i 5 av lagets senaste 7 bortamatcher och det talar givetvis för mitt spel här! Man saknar fyra spelare som är avstängda här och det är flera tunga namn som saknas. Lagets bäste målgörare Panagiotis Kone (28/5), anfallaren Rolando Bianchi (28/3) och mittfältaren Christodoulopoulos (27/2) saknas här p.g.a. avstängning tillsammans med bänknötande anfallaren Paponi. Sedan tidigare saknas mittfältarna Perez (20/0) och Della Rocca (6/0). Som ni ser saknas tre oerhört viktigt pjäser i lagets offensiv och det kan ställa till det här. Något mer som talar emotBologna är att man inte lyckats göra mål på Lazio på de tre senaste försöken…

Kort summering: Lazio vill avsluta snyggt inför sina hemmafans och man har optimala förutsättningar för det med tanke på att Bologna så sent som i förra veckan blev klara för degradering och diskussionerna kring tränarrollerna är igång och det lär knappast påverka laget positivt. Lägg därtill att man har flera tunga namn avstängda i offensiven. Bologna åker hit för att spela av matchen och Lazio är här för att vinna och målvakten i Lazio, Etrit Berisha, vill givetvis avsluta säsongen med att hålla nollan.

  • Match: Lazio – Bologna
  • Spel: Lazio vinner och håller nollan
  • Odds: 2.60 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar