Milan – Carpi

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan är inget lätt lag att kunna förutspå egentligen, då man brukar göra bra matcher ena omgången och sen floppar andra omgången. Senast på bortaplan mot Roma hamnade man i underläge med 1-0 ganska tidigt och det kunde runnit iväg. Istället äger ”Rossoneri” matchen i andra halvlek och kvitterar även rättvist. Dagens match kommer såklart bli en annan matchbild när man ska föra matchen mot ett Carpi som i grunden inte är tillräckligt bra för Serie A. Nu är det förvisso cupspel och då kan allt hända. Men jag tror Milan tar den här chansen dom fått genom att vinst mot ett av Serie As sämsta lag, På hemmaplan är man trots allt ganska starka även om resultaten kanske inte visar det alla gånger.

Carpi må vara inne i en bra period nu efter uppehållet efter 0-0 borta mot Lazio där man inte var så långt ifrån 3 poäng även om de lika gärna kunde blivit poänglösa. Sen följde man upp det genom att vinna hemma mot Udinese med 2-1. Men man har spelat väldigt dåligt på bortaplan denna säsong måste man ju säga där försvarsspelet fallerat totalt många gånger. Nu möter man ett Milan som jag tror är taggade för att gå till final. Ser vi till kvalité i laget så kanske en rättvisare nivå hade varit i toppskiktet i Serie B vilket vi sett prov på flera gånger denna säsong.

Jag spelar Milan handicap -1.5 till oddset 2.25 @ Unibet.

  • Match: Milan – Carpi
  • Spel: Milan -1.5 (AH)
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar