PSV – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSV har i den holländska ligan än så länge gjort riktigt bra ifrån sig, man har visat en grym offensiv. Man har 11 gjorda mål och 2 insläppta på 3 matcher. Deras unga belgiska spelare på toppen, endast 17 år, Bakkali har imponerat stort, med 3 mål på 2 matcher och på framfart ser jag honom som en riktigt grym spelare med en god framtid. Tror Milan får passa sig för honom. Milan har inte börjat serie A än men har däremot mött ett par bra lag i försäsongsmatcherna som City och Chelsea, båda de matcherna gick Milan från förlorande. Dock har man sin Balotelli som jag tror kommer ställa till det för PSVs försvar.

PSV kommer förmodligen gå in med stor respekt för motståndarna Milan men inte på ett dåligt sätt, utan snarare på ett positivt sätt. Inte en chans att man underskattar motståndet så att säga och det gäller Milan också. Båda vet att de möter lag som är bra offensivt och som även har ett starkt försvar. PSV har fördel av hemmaplan där de även är väldigt starka, PSV kommer inte vara lätta att slå för Milan och jag ser faktiskt fördel för PSV. Milan kommer inte kunna leka hem en seger i Holland inte. Känns som den här matchen helt enkelt kan sluta i en massa mål,  iallafall att båda lagen gör mål. Milan har en bra historik med många duktiga spelare vilket också gör dom till favoriter att gå vidare. Dock är PSV ett farligt hemmalag och kan hota Milan.

  • Match: PSV – Milan
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,62 @ bwin
  • Insats: 9/10
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar