Milan – CS U. Craiova

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan spelar returmötet mot rumänska Universitatea Craiova med en mycket stor fördel. Troligtvis har Milan en klassisk inställning inför denna match. Den italienska storklubben har en 1-0-vinst i bagaget. Med denna ledning och hemmaplan, borde Milan ha en ganska tydlig spelplan. Man har ingen anledning att anstränga sig mer än nödvändigt. Hemmalaget kommer säkert bara försöka spela av denna match.

Universitatea Craiova är ett väldigt svagt lag som inte borde ha några större möjligheter till skräll här. De har inte tyngden att hota Milan. Det kunde laget inte göra på hemmaplan och det kan de definitivt inte klara av på San Siro. Milan har inte heller något behov av att vinna den här matchen i överlägsen stil, utan nöjer sig troligen med avancemang. Gästerna ska ha stora möjligheter att vinna bekvämt.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,75 @ betsson.

  • Match: Milan – CS U. Craiova
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar