Fiorentina – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nu följer vi upp vinsten med en till från Serie A. Clarence Seedorf är en mycket pressad man. Efter tre raka förluster följt av 1-1 mot Lazio i helgen spekulerar italienska medier i att han kan få sparken vid ett dåligt resultat mot Fiorentina på onsdagen. Ett Viola, som visserligen har några avbräck, men som kommer från två raka segrar och har häng på Napoli för att ta den tredje och sista CL-platsen. Det kan mycket väl bli ciao och goodbye för den gode holländaren innan veckan är slut.

Efter det tuffa trippelmötet mot Juventus har det börjat vända för Fiorentina igen. Hemmalaget kommer från en klar 3-1-seger hemma mot Chievo följt av en rejäl skalp borta mot Napoli där man vann med 1-0 efter ett sent mål. La Viola andas optimism och ser nu sin chans att utmana just Napoli om den tredje och sista CL-platsen. Dit har ligafyran i dagsläget sju poäng upp till, men det kan som bekant gå fort. Rafa Benitez mannar har en tuff bortamatch mot ett desperat Catania, och kan mycket väl tappa poäng mot ö-laget som tvingade Juventus att kriga ordentligt för att hålla 1-0-segern senast. Till onsdagens match saknas, förutom knäskadade Giuseppe Rossi, en tung fyra spelare: Mario Gomez, Anderson, David Pizarro och Juan Manuel Vargas. Och andra sidan är mittfältsgeniet Borja Valero åter från sin långa avstängning. Spanjoren har varit fenomenal den här säsongen och med sina öppnande passningar var han starkt bidragande till att Fiorentina slog Napoli senast. Jag tror att Violas offensiva kraft på hemmaplan är tillräcklig för att överträffa ett pressat Milan och deras skakiga försvarsspel.

Tja, visst såg det något bättre ut mot Lazio (1-1) än i de tre raka förlusterna (Juventus 0-2, Udinese 0-1 samt Parma 2-4) – men Clarence Seedorf verkar redan ha tappat förtroendet hos spelarna. Milan är sällan bra i mer än en halvlek och anfallsspelet blir ofta statiskt samtidigt som försvarsspelet lämnar mycket att önska. Med pressen att börja göra resultat hängande över sina axlar, tror jag inte saken blir lättare för en redan desorienterad organisation. Champions League-spel är sedan länge helt kört. Europa League är också en bra bit bort för tolfteplacerade Milan. Nej, jag tror att laget fortsätter underprestera på Artemio Franchi-stadion på onsdag. Seedorfs dagar är snart räknade. Milan kommer få problem med Fiorentinas vassa ytterspelare (Cuadrado och Joaquin) och en spelsugen Borja Valero. Mycket talar för att hemmalaget kommer nöta ner Milan – och det skulle inte förvåna mig om Alessandro Matri känner att det är dags att näta mot sin gamla klubb. Den raka ettan finns till 2,20 och det är klart spelvärt.

  • Match: Fiorentina – Milan
  • Spel: Fiorentina (1)
  • Odds: 2,20 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar