Fiorentina – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina innehar åttondeplatsen i Serie A. Hemmalaget är relativt formstarka för tillfället. En förlustfri svit om sex matcher bröts dock senast när Lazio blev för stora i Coppa Italia. Melodin för Violerna under den sista tiden har varit deras tillknäppta och målsnåla matcher. Fyra av Gigliatis fem senaste matcher har resulterat i under 2,5-målslinan. Fiorentina skapar samtidigt inte lika många målchanser.

Milan har inte alls fått till det i Serie A. Laget har lyckas bättre i Coppa Italia. Efter två raka serieförluster, skickades antagonisten Inter ut i cupen under onsdagskvällen. 0-0 stod på tavlan när 90 minuter hade spelats. Målet som kom i förlängningen, var det första sedan den 13:e december. Däremellan hade två matcher spelats mot Hellas Verona och Atalanta. Motstånd som Milan blev nollade emot.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,98 @ betsson.

  • Match: Fiorentina – Milan
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 12:30, 30/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar