Palermo – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Palermo har endast skrapat ihop skrala sex poäng på 11 matcher och hittas i det röda tabellområdet som nästjumbo. Formraden är 0-1-5 och det är förstås ett facit under all möjlig kritik. Det finns inte mycket som talar för att kontraktet ska räddas och dessutom har alla hemmamatcher förlorats.

Milan har imponerat under detta spelåret. Tredjeplatsen innehas och till Juventus på förstplatsen skiljer bara fem poäng. Nu är det för mycket begärt att Milan ska slåss om titeln, men kan de lösa en CL-biljett vore det en stor bedrift. Det här borde Milan vinna, sannolikt också utan större problem.

Jag spelar på Milan -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,92 @ bet365.

  • Match: Palermo – Milan
  • Speltips: Milan -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,92 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar