Palermo – Pescara

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Palermo befinner sig i en kaosartad situation där tränare har kommit och gått. Lagets resultat har uteblivit, men sedan Eugenio Corini kommit in på tränarposten har det sett marginellt bättre ut och senast vändes 1-3 till en 4-3-vinst över Genoa på bortaplan. Extremt moralstärkande och matchen var välutförd, även innan slutspurten.

Pescara innehar jumboplatsen numera, men det är tight nere i botten. En pinne upp till Palermo liksom Crotone. Glappet till säker mark är desto större. Pescara är tveklöst sämst i hela Serie A och har alltså inte vunnit en enda match. Ett kryss och nio förluster är facit sedan slutet av oktober. Det känns ofta rentav hopplöst. Finns inte mycket som talar för att de ska vända detta.

Jag spelar raka ettan till 2,20 @ bet365.

  • Match: Palermo – Pescara
  • Speltips: Palermo (1)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar