Pescara – Palermo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Pescara är tabelljumbo med nio poäng upp till dagens motståndare och dessutom nästjumbo. ”Delfini” var ligans sämsta lag redan på förhand. Materialet är alldeles för tunt. 14 pinnar på 36 matcher är utan tvekan underkänt. Pescara får ladda upp batterierna för en hektisk silly season och därefter andradivisionen. Simone Pepe, Stendardo är skadade och Ahmad Benali är avstängd.

Palermo har bortsett från placeringen i Serie A, kämpat på såhär i slutspurten och står faktiskt stärkta med två vinster och ett kryss på de senaste matcherna. Då har bland andra Fiorentina värjts undan. För lite mer än en vecka sedan plockades Genoa ner med ett mål mot noll. Det är knappast så att Palermo har något höjdarlag, men de är alltjämt snäppet bättre än Pescara som inte var redo för Serie A-spel.

Jag spelar på Palermo +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,92 @ bet365.

  • Match: Pescara – Palermo
  • Spel: Palermo +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,92 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar