Lazio – Palermo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till huvudstaden där de ljusblåa Lazio tar emot de rosa Palermo och detta kan mycket väl bli en underhållande match där Lazio brukar gå ganska bra hemma på Olimpico, men underskatta inte Palermo som kommer från en riktigt bra match hemma mot Napoli. Mycket mål månne? Häng på!

Lazio kommer från en bra seger borta mot Udinese med 0-1, men nu är man alltså tillbaka på hemmaplan där man brukar vara starka även om det kommit 2 stycken 0-1 förluster dom på dom 3 senaste här. Men någon 0-1 förlust borde det inte bli här då Palermo är ett offensivt lag som sällan vinner med 1-0 utan det brukar bli mycket mål när Palermo spelar och det kan Lazio mycket väl ta vara på. Man brukar ju vara väldigt fartfyllda på hemmaplan.

Man gör det dock utan avstängde Felipe Anderson som i och för sig inte varit så bra som han var innan han skadade sig, men med vetskapen om hur bra han kan vara så måste man ju ändå säga att han saknas. Men det är dock ända offensive avbräcket man har denna dag. För tillbaka från avstängning kommer kaptenen Stefano Mauri som ju var avstängd senast vilket är ett plus. Tillbaka kommer även målvakten Marchetti som även han var avstängd senast. Dock så är högerbacken Basta borta denna match och ersätter gör troligen Cavanda vilket är ett snäpp ner i kvalité helt klart.

Palermo kommer från en riktigt stark seger hemma mot Napoli där man helt klart var det bättre laget och vann rättvist med 3-1 och det var såklart skönt att komma tillbaka så starkt efter en blek insats dessförinnan borta mot Inter när man torska med 3-0. Offensivt såg det riktigt bra ut mot Napoli och svenske Robin Quaison fick chansen från start och man måste ju säga att han tog den då han var inblandad i flera mål. Troligen så lär han även starta mot Lazio, kul.

Det var ju framförallt omställningsspelet som såg riktigt bra ut mot Napoli där man ställde om blixtsnabbt och var hyperfarliga varje gång man anföll. Och jag tror på nåt liknande scenario mot Lazio där hemmalaget troligen för spelet men där Palermo säkerligen kommer få sina omställningslägen och där har man visat flera gånger denna säsong att man är farliga. Alltså inte bara i föregående match man visade det även om det var extra tydligt då.

Vi stryker Rigoni till denna match men inget större avbräck ändå. Men annars är det ett bra lag man ställer ut på plan och man borde få flera bra lägen innan matchen är slut, så vi kan väl hoppas på att man förvaltar dom i alla fall minst 1 gång. Palermo har dessutom varit inblandande i väldigt många matcher där båda lagen gjort mål.

Lazio kommer förstärkt efter segern med 0-1 borta mot Udinese. Man får tillbaka några spelare, men samtidigt så blir man av med bl a högerbacken vilket säkerligen komemr visa sig kännbart. man kommer föra matchen långa stunder och man är starka hemma. Palermo kommer från en riktigt stark seger hemma mot Napoli där man såg riktigt bra ut offensivt och väntar mig en liknande matchbild där som nu och det passar Palermo bra. man har sina bästa spelare på plan mot Lazio och detta kan bli en bra underhållande match. Jag spelar på att båda lagen gör mål till oddset 1.83.

  • Match: Lazio – Palermo
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar