Fiorentina – Palermo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina har motvind för tillfället, förvisso inte lika stark som gästernas. Violerna placeras på en anonym niondeplats och om laget ska kunna skapa kontakt med konkurrenterna ovan, de på Europaplatserna, måste matcher som denna vinnas.

Palermo är en klubb helt ur balans och efter att den numera före detta tränaren Roberto De Zerbi påstås ej ha lydigt presidenten Maurizio Zamparini, skickades han ut med huvudet före. Palermo kommer få det tufft ikväll med en helt ny tränare och åtta raka förluster bakom sig.

Jag spelar på Fiorentina -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,925 @ bet365.

  • Match: Fiorentina – Palermo 
  • Speltips: Fiorentina -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar