Palermo – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Inför säsongen storsatsade Lazio och många trodde att laget skulle ta ett kliv framåt från förra säsongens niondeplats. Men säsongen har inte startat som de önskat. De förlorade premiären borta mot Milan med 3-1 men följde upp det med en 3-0-seger hemma mot Cesena. Efter det förlorade de med 1-0 borta mot Genoa och tidigare den här veckan föll de med 0-1 hemma mot Udinese. Tre förluster på de fyra inledande matcherna och noll gjorda mål de två senaste matcherna är givetvis under alla förväntningar.

Palermo vann Serie B förra säsongen med hela 14 poängs marginal ner till tvåan Empoli. De har plockat poäng i tre av deras fyra inledande matcher i Serie A den här säsongen men Palermo saknar ännu en seger. De har spelat oavgjort mot Sampdoria, Inter och Napoli och förlorat med uddamålet mot Hellas Verona. Säsongen 2012-13 när Palermo åkte ur Serie A blev det 2-2 när lagen möttes i Palermo och Lazio vann mötet hemma i Rom med 3-0.

Även om Lazio inte fått med sig så många poäng har de faktiskt styrt spelet väldigt bra i samtliga matcher den här säsongen. Lazio har vunnit skotten i alla fyra matcher och totalt har de vunnit skotten med 57 – 19 och man har haft i snitt 59 procents bollinnehav. Det är med andra ord ett under att man förlorat tre av dessa matcher. Med lite bättre effektivitet bör Lazio vinna här och deras två senaste förluster har gjort att oddset för en bortaseger har stigit. Nu får vi hela 2,45 gånger pengarna för en Lazioseger borta mot nykomlingen Palermo.

  • Match: Palermo – Lazio
  • Spel: Lazio (2)
  • Odds: 2,45 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21.00 29/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar