Genoa – Palermo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa hade en fruktansvärd dålig form innan man tog en välbehövlig seger senast på bortaplan mot Atalanta med 0-2. Innan den matchen hade ”Rossoblu” 5 raka förluster, dock tycker jag att man haft väldigt mycket otur i några av matcherna. Laget brukar spela med mycket energi på hemmaplan och med en seger i ryggen förväntar jag mig att ”Rossoblu” har såpass mycket självförtroende att man vinner mot ett Palermo som har det lite kämpigt just nu. Palermo är ju bara 2 poäng före Genoa som i sin tur ligger precis ovanför strecket så en seger känns nödvändig. Man får även tillbaka viktige Diego Perotti längst fram efter 3 matchers avstängning.

Palermo har också haft ganska dålig form på sistone där man har 4 förluster på dom 6 senaste matcherna, med 2 vinster. Dock kom vinsterna mot Frosinone och Verona som ju ligger förankrade i absolut botten. Faktum är att man vann senast mot Verona men 0-1 som man vann med speglade inte direkt matchbilden. Verona dominerade ju matchen fullständigt och missade en hel del klara lägen. Efter den matchen så var det dags för säsongens andra tränarbyte när Davide Ballardini fick sparken och in kommer en relativt okänd Guillermo Barros Schelotto.

Jag spelar Genoa att vinna till 1.80 @ bet365.

  • Match: Genoa – Palermo
  • Spel: Genoa (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 12.30, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar