Palermo – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Palermo tar sig an ett Roma med en väldigt fin form trots att man föll senast mot Fiorentina på bortaplan. Roma kommer till denna match med flera spelare borta på grund av olika anledningar och trots att man hämtade upp 0-2 till 2-2 senast så såg det inte bra ut första halvlek när Lazio kändes väldigt bra. Tycker att oddsen känns lite fel här då Palermo inte borde vara så stora underdog som dom faktisk är, men mitt spel i afton i denna match känns hyperintressant. Häng med!

Palermo har haft en himla fin form en längre tid. Det hann gå 9 matcher innan man till slut förlorade, där emellan blev det 5 vinster och 4 oavgjorda matcher. Och inte bara det man har öst in mål i dessa matcher, framförallt på slutet. Bara på dom 6 senaste matcherna har man gjort 17 baljor och anfallsduon Franco Vazquez och Paulo Dybala är hetare än någonsin i Fotbollseuropa. Till kvällens hemmamatch mot Roma så har man inga avstängningar, man har heller inga skador. Man kommer alltså med sitt bästa manskap och på hemmaplan är man bra för tillfället och otroligt offensiva. Faktum är att man har gjort mål i 6 raka hemmamatcher och i 5 av dom har lagets första mål kommit innan tiden på klockan slagit 61:00 vilket såklart får ses som positivt för vårt spel idag. I övrigt så hade just det rekade spelet gått in i 9 senaste matcherna, hemma som borta. Och ofta så gör man mål redan i första halvlek. Imponerande minst sagt.

Roma ligger visserligen 15 poäng före Palermo men jag tycker man haft en del problem på slutet. Ända sedan man åkte ur Champions League mot Man City så har man haft det tungt spelmässigt kan jag tycka, kanske inte hela matcherna men stundtals. Borta mot Genoa borde man haft det lättare då Genoa fick rött kort tidigt i matchen men Genoa kämpade på och gjorde det väldigt bra, Roma vann dock med 0-1 ändå. Sedan fick man bara 0-0 hemma mot Milan där Milan kämpade väldigt bra. Sen var det match mot Udinese där man vann med 0-1 efter vissa tvivelaktiga domslut på målet och en straff i slutet som Udinese mycket väl kunde fått. Och nu senast i derbyt mot Lazio öppnade man 1a halvlek genom att fallera totalt i försvarsspelet och man låg under med 0-2 i halvtid. Om man huvud taget ska ha en chans i dag måste man sätta försvarsspelet då det inte alls såg bra ut första 45 senast mot Lazio. Dessvärre för Roma så är defensiva kämpar som Daniele De Rossi och Radja Nainggolan avstängda idag. Lägg där till Seydou Keita som är på afrikanska mästerskapen, som ju ävenGervinho är. Sedan tidigare så har vi backarna Balzaretti, Torosidis och Castan skadade. Även mittbacken Kostas Manolas som varit så bra denna säsong är något osäker och starta troligen inte ikväll. Som ni hör så är det flera borta och inte vilka spelare som helst heller. Speciellt är det defensivt som det kommer kännas för Roma. Sedan ska vi ju även säga att målvakten Morgan de Sanctis kanske inte sett sådär stabil ut som han ju brukar vara, utan att vara superbra det vill säga. Och han lär få det hett om öronen ikväll när ett offensivt formstarkt och målglatt Palermo som på sin hemmaplan kommer gå för det.

Palermo är i riktigt fin form trots nederlaget senast borta mot Fiorentina, men man gjorde trots allt 3 mål ändå i den matchen. Innan den matchen hade man 8 raka utan torsk varav 5 vinster och man gjorde dessutom mål i alla dom 9 matcherna. Roma har visserligen tagit poäng och vunnit men spelet har stundtals inte sett så jättebra ut som det ju kan göra. Ikväll störs man av skador och avstängningar och spelare som är på landslagsuppdrag. Kommer krävas en jätteinsats av Roma ifall man ska ta med sig poäng härifrån för jag tror inte Palermo kommer parkera bussen och då får Roma det jobbigt med alla spelare borta. Jag spelar Palermo att göra mål innan matchuret slår 61:00. Det gör jag med insatsen som blir aningen högre än medel. Jobba!

  • Match: Palermo – Roma
  • Spel: Palermo gör mål innan 61:00
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar