Pescara – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Pescara är nykomlingar och ”Biancoazzurri” har öppnat med fyra poäng på två matcher. Laget vågar verkligen spela och parkerar inte bussen framför egna målet. Detta tror jag emellertid kan straffa Pescara mot motståndare som Inter. Laget ska givetvis ha fördel av att spela på hemmaplan, men mot ett så rutinerat motstånd, tror jag att det kommer bli för mycket vilja att bjuda hemmapubliken på fotboll. Risken finns därför att laget brakar ihop fullständigt.

Inter har inte haft någon drömstart med nya tränaren, Frank de Boer. Förlust mot Chievo och bara 1-1 mot Palermo. Nu tycker jag att man ändå ska ha en bra chans i denna matchen. Inter är klart mycket profilstarkare och spelet bör lossna så småningom. Icardi fick öppna sitt målskytte för säsongen när han kvitterade mot Palermo, och med Perisic, Candreva och Kondogbia finns det klass att hämta.

Jag spelar raka tvåan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Pescara – Inter
  • Speltips: Inter (2)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar