Pescara – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Pescara håller inte riktigt måttet och senast blev det återigen förlust på bortaplan mot Inter med 3-0. Lagets defensiv kan emellanåt vara katastrofal, men samtidigt tycker jag att Pescara har haft otur i offensiven genom säsongen. Senast saknades bäste anfallaren Caprari, vilket var ett tufft avbräck. Till denna match är han dock tillbaka.

Fiorentina har fått igång målskyttet under sista tiden. 2-1 hemma mot Juventus, 0-3 borta mot Chievo, visserligen 1-0 borta mot Napoli sen men senast blev det hela 3-3 hemma mot Genoa. När man möter ett uselt Pescara i stort poängbehov, finns goda chanser till i alla fall 2 mål här.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Pescara – Fiorentina
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar