Fiorentina – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina landade på en acceptabel femteplats förra året. ”Violerna” ska vara snäppet bättre än Milan över ett helt spelår och ska ha alla möjligheter att vinna den här striden. Man är dessutom erkänt hemmastarka och förlorar sällan inför publiken på Stadio Artemio Franchi.

Milan blev återigen placerade i mitten av tabellen och slutade som sjua. Laget har bara dalat de senaste åren och är som helhet skakad. Milan lever mycket på klubbnamnet och ska exempelvis inte ha mycket att säga till om i Europa. Nu väntar kanske en av de tuffaste bortamatcherna under säsongen.

Jag spelar på Fiorentina -0,25 (Asian Handicap) till 1,98 @ bet365.

  • Match: Fiorentina – Milan
  • Speltips: Fiorentina -0,25 (AH)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar